3.2.12

Μόνον ένα λάθος έκαναν
οι "Ανώνυμοι Χάκερς"...

Αν δεν ακούσατε κιόλας το μήνυμα των "Ανώνυμων Χάκερς" που μπλόκαραν την ιστοσελίδα του Υπ. Δικαιοσύνης και την έβαλαν να το ...απαγγέλει, θα την βρείτε σίγουρα στο διαδίκτυο. Εγώ έχω μικρό σύστημα και δεν μπορώ να μεταδώσω βιντεάκια.
Έχουν κάνει πολλές τέτοιες "εισβολές" ανά τον κόσμο οι Α.Χ. και στεναχώρησαν πολλούς διεθνείς "ταγούς". Γιαυτό και έχουν -τρόπον τινά- επικηρυχθεί.
Τους ψάχνει εντατικά και η δική μας Αστυνομία "Ηλεκτρονικού Εγκλήματος". Ως έγκλημα προφανώς θεωρούν το να ξεμπροστιάζει κανείς τους πολιτικούς υπεύθυνους σωρείας εγκλημάτων κατά των λαών αλλά και μεμονωμένων ατόμων...
Ωραία τα λένε οι Α.Χ. και για την Ελλάδα. Εκτός από ένα...
Αναφέρουν ότι στη χώρα μας γεννήθηκε η δημοκρατία και τώρα την σκοτώνουν ανάξιοι πολιτικοί.
Έ! δεν γεννήθηκε στη χώρα μας η δημοκρατία!
Για τον απλό λόγο ότι ...δεν γεννήθηκε ποτέ και πουθενά ακόμη!
Η κατάργηση του βασιλικού θεσμού (ή/και των θεσμού των τυράννων) στην αρχαία Αθήνα, αυτό που αποκλήθηκε "δημοκρατία", ήταν απλώς μιά πολιτειακή αλλαγή. Σοβαρή μεν αλλά όχι δημοκρατία. Μιά ολιγαρχία ήταν αφού λιγότερο από το -λέω τώρα...- ένα τρίτο των αθηναίων είχαν δικαίωμα να συμμετέχουν στη λήψη των αποφάσεων.
Ολιγαρχικά -σκληρότερα ή ηπιότερα, δεν παίζει ρόλο- είναι όλα τα ανά τον Κόσμο μας καθεστώτα που, με τόση αυταρέσκεια..., αυτοαποκαλούνται και αλληλοαποκαλούνται "δημοκρατίες".
Όποια/όποιος τυχόν νομίζει ότι δημοκρατία είναι κάτι διαφορετικό από την διαδικασία μετασχηματισμού -χωρίς διαστρεβλώσεις!- της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ λαϊκής βούλησης σε νόμους και ρυθμίσεις των σχέσεων των ατόμων μεταξύ τους και με το σύνολο, ας το πεί εδώ ή στο neosparatiritis.blogspot.com.
Τέτοια διαδικασία δεν υπήρχε στην αρχαία Αθήνα ούτε έχει παρατηρηθεί κάπου ώς τώρα.

Sorry, Hackers Anonymous.
Please notice that from all other points of view I am at your side!
So, please, do not invade my precious blog...

Δεν υπάρχουν σχόλια: