15.1.12

Η τέλεια λύση στο πρόβλημα του χρέους μας:
Άτοκο δάνειο χωρίς χρονοδιάγραμμα επιστροφής

Εμείς
η Συντακτική Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων
-που εκλέχτηκε δημοκρατικά και λειτουργεί δημοκρατικά-
αποφασίζουμε και βάζουμε σε άμεση εφαρμογή τα παρακάτω:

1. Απαλλάσσουμε, μετά πολλών μυκτηρισμών, το χρήμα από την ιδιότητα του εμπορεύματος και το επαναφέρουμε στην γενετική του ιδιότητα του διευκολυντικού μέσου των ανταλλαγών αγαθών και υπηρεσιών.
2. Κηρύσσουμε έκνομο, αντιδημοκρατικό και αντιανθρώπινο κάθε έντοκο δανεισμό του χρήματος αλλά και οποιουδήποτε αγαθού ή υπηρεσίας.
3. Ακυρώνουμε όλες τις αντιθέτων ρυθμίσεων συμβάσεις και κηρύσσουμε όλα τα μέχρι τώρα χρέη, κρατικά, αυτοδιοικητικά ή ιδιωτικά, ως άτοκα δάνεια χωρίς χρονοδιάγραμμα επιστροφής.
4. Αναθέτουμε στην ομάδα μελών μας επιστημόνων (με καναδυό-τρία "ντοκτορά" ο καθένας κι η καθεμιά), που δήλωσαν υπεύθυνα ότι κάτι παραπάνω από μάς τους υπόλοιπους ξέρουν επί του θέματος, την επεξεργασία των λεπτομερειών εφαρμογής των παραπάνω αποφάσεών μας σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής.
5. Απαγορεύουμε την έξοδο από τη χώρα καθενός και καθεμιάς, αν δεν καταθέσουν πλήρη αποδεικτικά στοιχεία πως η -υλική ή άϋλη- περιουσία που κατέχουν αποκτήθηκε από όσα έχουν περιλάβει ως έσοδα στις φορολογικές τους δηλώσεις από το 1951 και δώθε. Η απαγόρευση αίρεται, αν επιστρέψουν το τυχόν αδικαιολόγητο μέρος της στους, ως σύνολο, έλληνες πολίτες.
Εν Ελλάδι τη 25-3-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: