29.9.13

Γιατί δεν έχουν συλληφθεί και οι τροϊκανοί;;;
Σε εγκληματική οργάνωση δεν ανήκουν κι αυτοί;;;

Δεν λέω να συλληφθούν για τις όποιες κτηνώδεις, ζουγκλικές και αντιανθρώπινες απόψεις έχουν όπως π.χ. περί της {δήθεν...} ελεύθερης Αγοράς, περί του υποχρεωτικού εξοντωτικού ανταγωνισμού, περί του δικαίου του οικονομικά ισχυρότερου κλπ.
ΟΧΙ ! Στην Ελλάδα δεν διώκεται κάποιος για τις απόψεις του, έστω κι αν είναι αυταπόδεικτα ηλίθιες ή και εγκληματικές ακόμα, όπως π.χ. η λατρεία της δύναμης και της βίας.
Λέω να συλληφθούν για τις συγκεκριμένες πράξεις που έχουν κάνει κατ' εντολή συγκεκριμένων αφεντικών τους, που εξυπηρετούν συγκεκριμένα άνομα-απάνθρωπα συμφέροντα!

Πρώτον και κύριον: Έχουν ομολογήσει, ουσιαστικά, την ενοχή τους! Πολλοί εκπρόσωποι των ανώτερων βαθμίδων κάθε μιάς από τις τρείς "συνιστώσες" της τρόϊκας έχει πει σε δημόσιες δηλώσεις κατά καιρούς ότι το πρόγραμμα που έχουν επιβάλει στην Ελλάδα είναι αποτυχημένο.
Ενδεικτικό της ενοχής τους είναι βέβαια και το ότι αναχώρησαν βιαστικά, μόλις ξεκίνησαν οι συλλήψεις μελών της εγκληματικής οργάνωσης των "εγέρθητων", ενώ δεν είχαν ολοκληρώσει την επιβολή των νέων  απολύσεων,  περικοπών και φοροεπιδρομών εναντίον μας. Φοβήθηκαν ότι, με την ...φόρα που πήρε η Ελληνική Δικαιοσύνη, μπορεί να τους «τσιμπήσει» κι αυτούς...
Δεύτερον: Έχουν ωθήσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας στην εξαθλίωση και την απελπισία, με αδιανόητες, απρόβλεπτες συνέπειες.
Τρίτον: Έχουν οδηγήσει σε αυτοκτονία χιλιάδες ελλήνων.
Τέταρτον: Έχουν προκαλέσει την τεράστια αύξηση του δημόσιου χρέους αλλά και ταυτόχρονη τεράστια αύξηση των κερδών των -υποτίθεται ...μεγαλόψυχων- δανειστών μας.
Πέμπτον: Εξαναγκάζουν τις μνημονιόδουλες κυβερνήσεις μας να ξεπουλήσουν κάθε δημόσιο πόρο και περιουσία, έτσι ώστε να μην μάς μείνει τίποτα και να είμαστε οι έλληνες ουσιαστικά υπόδουλοί τους «εις τον αιώνα τον άπαντα».

Φτάνουν αυτά νομίζω.
Ας κινηθεί άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας, εκδίδοντας τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.
Εντάλματα σύλληψης όχι μόνον για τα όργανα που κάθε τόσο έρχονται εδώ αλλά και για τους πάτρωνές τους βέβαια και τους εγκληματίες τοκογλύφους που κρύβονται πίσω απ' αυτούς, οι οποίοι «ένας "θεός" ξέρει» με πόσες απανθρωπιές, με πόσες ατιμίες, κατακτήσεις, γενοκτονίες και πόση εκμετάλλευση έχουν αποχτήσει τα πλούτη και το «περίσσευμα» που τώρα -δήθεν φιλάνθρωπα- μάς δανείζουν.
Καμμιά σημασία δεν έχει πόσα και ποιά από αυτά είναι δυνατόν να εκτελεστούν άμεσα!
Ας έχουν εκδοθεί τα εντάλματα και βλέπουμε πότε και πώς θα γίνουν οι συλλήψεις και η προσαγωγή των υπόλογων ενώπιον κάποιου δικαστήριου εγκληματιών κατά λαών ολόκληρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: