13.2.12

♮♪«Τί να πουν οι εκπρόσωποι...
έρημοι κι απρόσωποι, βρέ»...♫

* Με μεγάλη επιτυχία ο κ. Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου (alias: Γιωργάκης) έπεισε το «κύριο σώμα» του ...λόχου του να υπερψηφίσει την ολοκλήρωση του μνημονιακού εγκλήματος με το ακράδαντο επιχείρημα ότι για όλα φταίει η κακοδιαχείριση της δεξιάς αλλά και το ότι δεν υποστήριξε εξαρχής την μνημονιακή πολιτική του ως πρωθυπουργού.
* Με επίσης μεγάλη επιτυχία ο κ. Αντώνιος Σαμαράς (alias: Αντωνάκης) έπεισε το «κύριο σώμα» του δικού του ...λόχου να υπερψηφίσει την ολοκλήρωση του μνημονιακού εγκλήματος με το ακράδαντο επιχείρημα ότι για όλα φταίει η κακοδιαχείριση του ΠΑΣΟΚ αλλά και το ότι δεν υποστήριξε την αναπτυξιακή πολιτική της ΝΔ παλιότερα και των δικών του ...Ζαππείων no. 1, 2 στη συνέχεια...
* Παίρνει άριστα στην παπαγαλία ο κ. Λουκάς Παπαδήμος (alias: ...παπαδήμιος) διότι, ως μήποτε εκλεγείς και ουδένα πολίτη εκπροσωπών, επανέλαβε επί λέξει όλο το τρομοκρατικό παραμύθι, που του είπαν να απαγγέλει, ώστε να προστατευθούν τα συμφέροντα των δανειστών-τοκογλύφων, αλυσοδένοντας τον λαό για 10-20-30-40... χρόνια και υποθηκεύοντας την δημόσια γή και περιουσία με σκοπό να την αγοράσουν σε ...ανταγωνιστικές, συμφέρουσες γι' αυτούς, τιμές.
* Παίρνει ΜΗΔΕΝ στην ...σκοποβολή ο σ. Μαυρίκος του ΚΚΕ, διότι δεν κατάφερε να πετύχει τον κ. Βενιζέλο στο κεφάλι με το ...τουβλοβιβλίο-μνημόνιο που του πέταξε. Ένας καλός κομμουνιστής δεν επιχειρεί ποτέ κάτι, αν δεν έχει εξασφαλισμένη την υπέρ των εργατών -και του λαού γενικότερα- επιτυχία.
* Με ΜΗΔΕΝ επίσης -και κάπως ...χαριστικά- βαθμολογούνται οι κ.κ. Βορίδης (alias: ...τσεκουράτος) και Άδωνις Γεωργιάδης (alias: ...μπουμπούκος) που υπερψήφισαν την πατριωτική εξαθλίωση της Ελλάδας, με κρυφό στόχο να εξασφαλίσουν ένα έδρανο στην πτέρυγα της ΝΔ ή/και την υπουργική τους θεσούλα, διότι αυτός ο κρυφός τους στόχος έγινε φανερός.
-Ξέρεις να κλέψεις;;;   - Ξέρω!   -Ξέρεις να κρύψεις;;;   -Όχι!   -Έ! τότε μην κλέβεις!
* ΑΡΙΣΤΑ όμως παίρνουν οι ...διαγραφές!!! Απόδειξαν -πέρα από κάθε αμφιβολία- πόσο ...δημοκράτες είναι οι πρόεδροι (alias: «αρχηγοί») των τριών κομμάτων που στήριξαν την Κυβέρνηση Συνενοχής.
Έ! ρε μάννα μου...

8.2.12

Κατάρρευσε ο μέσω ΔΕΗ εκβιασμός...

...τα πολιτικά φασιστοσκουπίδια που τον σκέφτηκαν και προσπάθησαν να τον εφαρμόσουν γιατί μένουν ακόμα στη θέση τους;;;
και τους έχουμε και ...διαπραγματευτές με την τρόϊκα...
Ο εκβιασμός, ο εκφοφισμός, η τρομοκράτηση είναι η μόνιμη φασιστική πραχτική.
- Φασιστικής νοοτροπίας π.χ. ήταν ο διπλασιασμός των προστίμων της Τροχαίας υπό του ...ποιητή Βύρωνα Πολύδωρα. Που δήθεν στόχευαν στον "φρονηματισμό" των οδηγών... 
- Τη νοοτροπία των τσεκουροφόρων ορθόδοξων λαϊκών συναγερμικών δεν τη συζητάω. «Όποιος έχει μάτια βλέπει»... και... «ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω». Οπότε αν δεν... «έχετέ με παραιτημένον».
- Φασιστικής νοοτροπίας ήταν και η ...ευφυέστατη έμπνευση να χρησιμοποιηθεί η μέσω ΔΕΗ διακοπή ρεύματος για να εκβιαστούν οι πολίτες να πληρώσουν ένα παράνομο χαράτσι που αποκλήθηκε «τέλος δομημένης επιφάνειας»...
Μπροστά στις έντονες και μαζικές διαμαρτυρίες και αρνήσεις πληρωμής έβαλαν πρώτα 40 μέρες προθεσμία μετά την έκαναν 80 και τώρα την πήγαν 120, με ταυτόχρονη αναίρεση της διακοπής παροχής ρεύματος και παραπομπής των «μπατακτσήδων» στις Δ.Ο.Υ...
Ούστ! Φασιστοσκουπίδια! Που ...καθηγητεύετε και στο Συνταγματικό Δίκαιο...

3.2.12

Μόνον ένα λάθος έκαναν
οι "Ανώνυμοι Χάκερς"...

Αν δεν ακούσατε κιόλας το μήνυμα των "Ανώνυμων Χάκερς" που μπλόκαραν την ιστοσελίδα του Υπ. Δικαιοσύνης και την έβαλαν να το ...απαγγέλει, θα την βρείτε σίγουρα στο διαδίκτυο. Εγώ έχω μικρό σύστημα και δεν μπορώ να μεταδώσω βιντεάκια.
Έχουν κάνει πολλές τέτοιες "εισβολές" ανά τον κόσμο οι Α.Χ. και στεναχώρησαν πολλούς διεθνείς "ταγούς". Γιαυτό και έχουν -τρόπον τινά- επικηρυχθεί.
Τους ψάχνει εντατικά και η δική μας Αστυνομία "Ηλεκτρονικού Εγκλήματος". Ως έγκλημα προφανώς θεωρούν το να ξεμπροστιάζει κανείς τους πολιτικούς υπεύθυνους σωρείας εγκλημάτων κατά των λαών αλλά και μεμονωμένων ατόμων...
Ωραία τα λένε οι Α.Χ. και για την Ελλάδα. Εκτός από ένα...
Αναφέρουν ότι στη χώρα μας γεννήθηκε η δημοκρατία και τώρα την σκοτώνουν ανάξιοι πολιτικοί.
Έ! δεν γεννήθηκε στη χώρα μας η δημοκρατία!
Για τον απλό λόγο ότι ...δεν γεννήθηκε ποτέ και πουθενά ακόμη!
Η κατάργηση του βασιλικού θεσμού (ή/και των θεσμού των τυράννων) στην αρχαία Αθήνα, αυτό που αποκλήθηκε "δημοκρατία", ήταν απλώς μιά πολιτειακή αλλαγή. Σοβαρή μεν αλλά όχι δημοκρατία. Μιά ολιγαρχία ήταν αφού λιγότερο από το -λέω τώρα...- ένα τρίτο των αθηναίων είχαν δικαίωμα να συμμετέχουν στη λήψη των αποφάσεων.
Ολιγαρχικά -σκληρότερα ή ηπιότερα, δεν παίζει ρόλο- είναι όλα τα ανά τον Κόσμο μας καθεστώτα που, με τόση αυταρέσκεια..., αυτοαποκαλούνται και αλληλοαποκαλούνται "δημοκρατίες".
Όποια/όποιος τυχόν νομίζει ότι δημοκρατία είναι κάτι διαφορετικό από την διαδικασία μετασχηματισμού -χωρίς διαστρεβλώσεις!- της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ λαϊκής βούλησης σε νόμους και ρυθμίσεις των σχέσεων των ατόμων μεταξύ τους και με το σύνολο, ας το πεί εδώ ή στο neosparatiritis.blogspot.com.
Τέτοια διαδικασία δεν υπήρχε στην αρχαία Αθήνα ούτε έχει παρατηρηθεί κάπου ώς τώρα.

Sorry, Hackers Anonymous.
Please notice that from all other points of view I am at your side!
So, please, do not invade my precious blog...