14.3.10

Νέες γελοιότητες Πάγκαλου

Ο γνωστός κ. Πάγκαλος, που καθόλου δεν έχει αποφύγει σωρεία από ανοίκειες επιθέσεις και «χοντρές» γκάφες στην πολιτική του σταδιοδρομία, αλλά που για κάποιον περίεργο λόγο(*) ο κ. Παπανδρέου τόν διάλεξε για Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, είπε κάμποσες μικρότερες αλλά και μια νέα μεγάλη γελοιότητα, σε συνέντευξη που έδωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα για τις αντιδράσεις στα απομυζητικά μέτρα της ...σοσιαλιστικής κυβέρνησης.
Αναφερόμενος στην επίθεση της ΕΛΑΣ κατά [και] του Μανώλη Γλέζου με χημικά σε πρόσφατη διαδήλωση, τόν ...κατάγγειλε, απευθύνοντας το ...μνημειώδες πανέξυπνο ερώτημα:
Τί δουλειά είχε ο γηραιός Γλέζος εκεί;
Θα τόν κρατήσετε πολύ ακόμα κ. Παπανδρέου;
Μήπως έχετε ξεχάσει το «πες μου τους φίλους σου, να σού πω ποιός είσαι»;;;

-------------------
(*) Ίσως να νομίζει, και ο ΓΑΠ, ότι έχει ευστροφία ο κ. Θ. Πάγκαλος... Είναι γνωστό ότι απαιτείτεαι μεγάλη ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ για να διαπράξεις όσες γκάφες διέπραξε! Και συνεχίζει! Ακράτητος είναι...

2 σχόλια:

...Ατακαδόρ είπε...

Σωστά και "πρόσβαρα" αυτά...

Πέρασα όμως από δω για να σάς ευχαριστήσω για τα συγχαρητήρια που θα μού δώσετε γαι τις έμμετρες ατάκες που σκάρωσα σήμερα...

Δεν μπλογκοστιχοπλοκείς μόνο εσύ, Καραμούζα!

Heliotypon είπε...

Μάλλον από υποχρέωση στη μνήμη του πατέρα του πρέπει να τον έβαλε εκεί, αφού ήταν ένας από τους στενότερους φίλους του "σιδερένιου" ο Πάγκαλος. Πάλι καλά που δεν έδωσε θέσεις και στους "δανειστές" του μπαμπά (εκτός του Παπούλια).