19.10.08

Φυλαχτείτε από τις αθλητικές φόρμες!

Ευρείας έκτασης συνωμοσία εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό με στόχο να υποσκάψει το κύρος της αστυνομίας μας.
Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με όλες τις σχετικές δημοσκοπήσεις, η ΕΛ.ΑΣ. χαίρει εκτίμησης μεταξύ των πολιτών, που κυμαίνεται μεταξύ της εκτίμησης προς τους πολιτικούς μας {που αγγίζει το #!@^* τοις εκατό} και της εκτίμησης προς το ιερατείο {που πλησιάζει το ^&!^# τοις εκατό}.
Αυτήν την εκτίμηση προσπαθούν να εκμηδενίσουν διάφοροι σκοτεινοί - και προφανώς αντεθνικοί- κύκλοι ενεργοποιώντας ακόμα και διαβολικά αντικείμενα!
Έτσι προ καιρού είχαν καταφέρει να κινηθεί επιθετικά μιά ζαρντινιέρα εναντίον κύπριου φοιτητή {ως κρυπτομακαριακός, φέρεται, άρα συνοδοιπόρος των κομμουνιστών} και να τον κάνει "του αλατιού" στέλνοντας τον στο νοσοκομείο για κάνα μήνα.
Και την πράξη αυτή της ζαρντινιέρας οι συνωμότες, με τα ΜΜΕ που εξουσιάζουν, προσπάθησαν να την αποδώσουν σε αστυνομικές δυνάμεις, τα γνωστά «αγέλαστα, αμίλητα, ακούνητα στρατιωτάκια» κατά τον αείμνηστο Βύρωνα.
Ευτυχώς τα μέλη του αρμόδιου πειθαρχικού συμβουλίου, το οποίο εξέτασε τις κατηγορίες εναντίον των αθώων ΜΑΤατζήδων, αντιλήφθηκαν την συνωμοσία και τους παράδωσαν (σχεδόν) λευκούς στην κοινωνία.
Είχαν προηγηθεί οι άθλιες φήμες ότι "αστυνομική μερίμνη" είχαν εξαφανιστεί κάμποσοι αντιχουντικοί[*] πακιστανοί, ενώ είναι γνωστό ότι τα άτομα αυτής της παλιοράτσας, που μόνο για ανασφάλιστες κακοπληρωμένες χειρωνακτικές εργασίες είναι κατάλληλα, έχουν ως "χόμπυ" το να απαγάγουν ο ένας τον άλλον, όπως με παρρησία δήλωσε, στη ΒΟΥΛΗ, ο ως άνω αείμνηστος Βύρων.
Ακολούθησαν άλλες άθλιες φήμες για κακή μεταχείριση αλλοδαπών {γυναικών κυρίως} σε αστυνομικά τμήματα, ενώ οι αστυνόμοι ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ παρά να τους προσφέρουν {εμπράκτως! διά συνουσίας} την αγάπη τους, κι ας μην την ήθελαν -από αγένεια και κακοτροπία- οι κρατούμενες.

Και νά! το πρόσφατο «κερασάκι της τούρτας» που οι σκοτεινοί συνωμότες προσφέρουν στην -πασίγνωστη για τον αντιρατσισμό της- ελληνική κοινωνία: Κατόρθωσαν, διαβολικά!, να κάνουν να πέσει η φόρμα που φορούσε αλλοδαπός και να φανούν τα "αχαμνά" του δημοσίως, ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή που αστυνόμοι έκαναν τον επιβαλλόμενο «έλεγχο ταυτότητας».
Άθλια η ενέργεια αυτή της φόρμας, που μόνο σκοπό είχε να δυσφημίσει το τιμημένο Αστυνομικό Σώμα, το οποίο έχει επιδείξει ΣΠΑΝΙΟ ΘΑΡΡΟΣ και επαγγελματική επάρκεια στο να ξυλοκοπεί γέροντες συνταξιούχους προ του Μεγάρου Μαξίμου {επί Σημίτη...} αλλά και ΣΠΑΝΙΑ ΕΥΦΥΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ διηνεκώς, αφήνοντας πάντοτε άπιαστους τους «γνωστούς-αγνώστους» νεαρούς "μπαχαλατζήδες" των Εξαρχείων.


Το μήνυμα είναι προφανές, φίλτατοι:
Φυλαχτείτε από την αθλητική φόρμα σας!
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η φόρμα σας είναι μίσθαρνο όργανο εκείνων που συνωμοτούν για να μειώσουν το κύρος της αστυνομίας, και θα σάς πέσει σε ακατάλληλη στιγμή.
ΕΚΑΣ ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ!
-------
[*] Εναντίον της χούντας του Πακιστάν εννοείται. Εμείς έχουμε πιά «δημοκρατία»...

3 σχόλια:

Κλαζoμένιoς είπε...

Βρέ πού να πάρει...

Πριν μιά βδομάδα μου πήρε η γυναίκα μου μια καινούρια φόρμα, ωραιότατη, με τσεπάκι για τα κλειδιά και άλλο για το πορτοφόλι κι ένα τρίτο, ειδικό για το κινητό!

Βρέ πού να πάρει...

Κι είναι και κατακόκκινη... γα.....το!

Καραμούζα είπε...

Να πάς να δηλώσεις στην Αστυνομία ...«φορμοκατοχή», να ελέγξουν τα εθνικά της φρονήματα, οπότε θά 'σαι εντάξει.

Καραμούζα είπε...

Καλή η πλάκα αλλά η ξεφτίλα, ξεφτίλα...

Και διεθνής μάλιστα.