5.12.07

Οι σατανικές 16 (δεκαέξη)...

Δεν μπορεί! Δεν γίνεται! Δεν επιτρέπεται!

Πάντοτε εγώ κι ο κόσμος όλος ξέραμε πόσο δόλιες, καταχθόνιες, ανέντιμες, αδίστακτες, ανεξέλεγκτες (και άλλα παραπλήσια) ήταν οι μυστικές υπηρεσίες. Παντός κράτους.

Και οι ΗΠΑ, λέει, διαθέτουν ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρείς αλλά, κρατηθείτε, 16 (δεκαέξη) από το είδος. Κατονομάζω τις πιό γνωστές: CIA, DEA, NSA, FBI (έχει κι αυτό μυστική υπηρεσία), IRS (έχει κι αυτή μυστική υπηρεσία). Ποιές είναι οι υπόλοιπες; Ένας Μπούς ξέρει... Αν ξέρει κι αυτός... Ίσως νά 'χει και η Πυροσβεστική μια δικιά της μυστική υπηρεσία... Και σίγουρα έχουν τις καταδικές τους ο Στρατός, το Ναυτικό, η Αεροπορία. Φτάσαμε στις εννιά. Λείπουν ακόμα εφτά. Όποιοι ξέρουν κάτι περισσότερο, ας μάς διαφωτίσουν.

Όλες αυτές οι δεκάξη μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, προφανέστατα οδηγημένες από τον Σατανά, δεν εξηγείται αλλοιώς, έβγαλαν ΚΟΙΝΗ έκθεση για το αν το Ιράν προσπαθεί να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, όπως ο θεόπνευστος Μπους έχει πλειστάκις καταγγείλει για να στρέψει αλλού την προσοχή της Διεθνούς Κοινότητας, μακρυά από την εγκληματική δραστηριότητα των ΗΠΑ στο Ιράκ, (που, μεταξύ των άλλων, έχει αποτύχει ακόμα και να αρμέξει πετρελαϊκά οφέλη από τον δύσμοιρο λαό) με αρνητικό συμπέρασμα: Όχι το Ιράν ΔΕΝ προσπαθεί να αποκτήσει πυρηνικά όπλα!

Δεν μπορεί! Δεν γίνεται! Δεν επιτρέπεται! Οι 16 (δεκαέξη) μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ να διαψεύδουν τόσα κατάφωρα έναν θεόπνευστο Πρόεδρο!
Εκτός κι αν τις οδηγεί ο ΣΑΤΑΝΑΣ!

Κι αν έτσι είναι άντε να πάνε στον ...διάλογο (έ! ρέ Καραμανλή, σκίζεις...) και οι υπηρεσίες και ο θεόπνευστος, που ούτε αυτές πιά δεν μπορεί να ελέγξει...

Αμήν λέγω υμίν, τάδε έφη Καραμούζα τοις μπλογκιστοίς, ταις μπλογισταίς και τοις μπλογκιστεράκοις.

2 σχόλια:

Emilly είπε...

Πράγματι για καραμούζα πρόκειται!
Τι είσαι εσύ παιδί μου!
Ούτε ΜΥΣΤΙΚΟ δεν μπορείς να κρατήσεις. Πα πα πα...

Καραμούζα είπε...

Κάποιος είπε κάποτε πως ένα μυστικό που τό ξέρει παραπάνω από ...ένας, έχει πάψει να είναι μυστικό.

Τό 'χω βρεί μποστά μου, πλειστάκις...

Κι εσύ μάλλον... Κι ο κάθε είς/μία/έν.

Οπότε... εκάς τα μυστικά και "καθαρίσαμε"!

Έχει «post-άρει» επ' αυτού κι ο Ναπολέων, νομίζω.