10.9.07

Και πολύ Regular Comments να 'ούμε!

Εμένα, ρέ παιδιά, ρέ κορίτσια, ρέ ...λοιποί συγγενείς, το μυαλό μου είναι πολύ regular αλλά αυτοί οι αχρείοι πάνε να μού τό κάνουν irregular, πανάθεμά τους!

Δώστε μου λίγο από το χρόνο σας.

DEBATE
Τί "debate", τί μπαρμπούτσαλα ήταν αυτά; Ποιός έκανε διάλογο με ποιόν; Για ντιπ ζώα μάς περνάνε; Το ποιηματάκι του είπε ο καθείς... Το ποιηματάκι του προς τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ οπαδούς...
Τί πλήξη, λαέ μου... Ευτυχώς υπήρξε κι εκείνο το αλαβάνιο καρφί προς τον Καραμανλή για τους "ταραξίες", κι έγινε ολίγος τζερτζελές...

ΜΑΖΙ
Μάς έχουν αλλάξει τα φώτα με τα πανομοιότυπα συνθήματά τους οι δυό "μεγάλοι", ή αλλοιώς τα κόμματα "εξουσίας"... ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Τα υπόλοιπα κόμματα δηλαδή είναι αντιεξουσιαστές;;; Χαρά τα Εξάρχεια!
Μαζί, λέει ο ένας, θα κάνουμε τούτο, ΜΑΖΙ λέει κι ο άλλος θα κάνουμε το άλλο...
Πράμμα που σημαίνει ότι μαζί θέλουν να κυβερνήσουν, αφού άλλωστε σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα παρουσιάζουν, χρόνια τώρα!
Ας μη τους χαλάσουμε λοιπόν το χατήρι:
Ας τούς ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, για να μην πάρει αυτοδυναμία κανένας από τους δύο και να αναγκαστούν να ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Τότε θα καταλάβουν πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος, αφού δεν θα μπορούν να ρίχνουν ο ένας στον άλλον κάθε αποτυχία τους.
ΜΑΥΡΟ στα κόμματα "εξουσίας" για να αναγκαστούν να συγκυβερνήσουν. Αυτή είναι η ορθή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ψήφος σ' αυτές τις εκλογές!

ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ
Την είχε παραλάβει ο Θείος από την Χούντα. Την ξαναπαρέλαβε ο Αντρέας από το Θείο. Την ματαξαναπαρέλαβε ο Μητσοτάκης από τον Ανδρέα. Την ξαναματαξαναπαρέλαβε ο Ανδρέας από τον Μητσοτάκη. Την ματαξαναματαξαναπαρέλαβε ο Σημίτης από τον Ανδρέα, μόνο που αυτός δεν τό είπε φωναχτά, δεν τό 'κανε βούκινο. Φυσικά και ο νύν πρωθυπουργός από τον Σημίτη καμμένη γή παρέλαβε.
Τώρα που στ' αλήθεια είναι ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ η Ελλάδα, καλό είναι τήν παραλάβουν ...και οι δύο μαζί...
Καταψηφίστε τους (δίς) για να επιτευχθεί τέτοιος σκοπός.

ΕΡΓΑ, ΕΡΓΑ, ΕΡΓΑ
Έπρεπε να πλησιάζουν οι εκλογές για να βγεί περιοδεία ο πρωθυπουργός με τον κ. Σουφλιά, ώστε ο δεύτερος να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τον πρώτο για την πορεία των έργων της Εγνατίας Οδού. Έτσι είπαν τα δελτία ειδήσεων. Και δώστου πόζες σε γέφυρες... Και δώστου παχειά λόγια για έργα...
Δηλαδή τόσα χρόνια ΔΕΝ τόν ενημέρωνε; Τώρα, προεκλογικά, περίμενε να τό κάνει;
Τί ηλίθια προπαγάνδα, λαέ μου...
Στα Γιάννενα πάντως που πέρασα λίγες μέρες, ο "γαλάζιος" Δήμαρχος είχε παντού συνεργεία να γεμίζουν με άσφαλτο τις λακκούβες των δρόμων. Τώρα, προεκλογικά.
Και άνοιξαν και την "Βλαχόστρατα", την περιφερειακή της πόλης για τα διερχόμενα φορτηγά. Τώρα, προεκλογικά. Είχε τελειώσει 3(τρία) χρόνια πρίν και τήν είχαν κλειστή γιατί δεν είχαν μπεί φανάρια... Τά έβαλαν και τήν άνοιξαν. Τώρα, προεκλογικά.
Κι ένας άλλος "γαλάζιος" Δήμαρχος πιό κάτω έβαλε συνεργείο να τραβάει την άσπρη μεσαία γραμμή σε κοινοτικούς δρόμους, πλάτους 4-5 μέτρων, με κυκλοφορία, πές, 10 αυτοκινήτων τη μέρα... Μόνο η άσπρη γραμμή τούς έλλειπε! Τώρα, προεκλογικά.
Τί ηλίθια προπαγάνδα, λαέ μου...
Ο ...φουκαράς ο Μαυρογιαλλούρος, αγγελούδι μπροστά τους.

ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
Κάτσε να τίς μετρήσω. Η πρώτη, η πιό γνωστή, εξαπολύθηκε από τον Αντρέα. Στις επόμενες εκλογές το κεντρικό σύνθημα του ΚΚΕ ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλλαγή. Ο Γιωργάκης πριν από τις προηγούμενες επαγγέλθηκε ότι θα αλλάξει τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ. Έτσι τού φώναζαν και οι "κολλητοί" του στις συγκεντρώσεις. Και καταπώς φαίνεται τού ...άλλαξε τα φώτα. Τώρα μιλάει για ΝΕΑ αλλαγή.
Τον ...Λαλιώτη εννοεί;;;

5 σχόλια:

MenieK είπε...

...εμπορευάμενοι και χηρευάμενοι (μιας και θυμηθήκατε τον Μαυρογιαλούρο)...

Emilly είπε...

Τώρα να προσθέσω ότι πρέπει να πάει και ακόμη πιο πίσω η "καραμούζα";
Άσε μην ανοίξω κι άλλη πληγή. Αρκετές οι υπάρχουσες...

Ναπoλέων είπε...

13.9.07
@ MenieK
Επειδή τυγχάνω και εμπορευάμενος (σε σπάνιο είδος μάλιστα, γυάλινα δωμάτια) αλλά και (ζωντο)χηρευάμενος, μήπως εσύ καλή μου με τα «κονέξια» σου μπορείς να μού βρείς κάναν υποψήφιο να μέ βοηθήσει να πουλήσω κάναν ηλιοχώρο και ενταυτώ να καλύψει και την άλλη μου ανάγκη, για να τού δώσω "δαγκωτή" την ψήφο μου;
Και κόμμα απλώς να είναι, ακόμα καλλίτερα...

@ Emilly
Πιό πίσω να πάω εγώ: Και η χούντα «καμμένη γή» είχε "παραλάβει" από τον πολιτικό κόσμο, το 1967...
Κι αν δεν μέ απατά η μνήμη, ήταν η πρώτη διδάξασα τον όρο.
Τα λέω καλά;

αγάπη-αφοπλισμός-ειρήνη
Ναπολέων

Ναπoλέων είπε...

15.9.07/02.15

Aκολουθεί ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ διαφήμιση:

14 χρόνια οι "μέν", 19 χρόνια οι ..."δέν", 33 χρόνια σύνολο και δεν τους βαρεθήκατε ακόμα;;;

Πολύ ωραία!!!

Καταψηφίστε τους λοιπόν, για να μην πάρει κανείς τους ...αυτο-α-δυναμία και έτσι να αναγκαστούν να κυβερνήσουν ΜΑΖΙ !
(«Μαζί» δεν μάς τσαμπουνάν συνέχεια;)

Θά 'ναι η ισχυρότερη ελληνική κυβέρνηση όλων των αιώνων !

αγάπη - αφοπλισμός - ειρήνη
Ναπολέων Παπαδόπουλος

Καραμούζα είπε...

18-9

'Nτάξει, τό μάθαμε το ποίημά μας!