22.1.11

Περί ΜΗ ευθύνης υπουργών

Ρέ ...Παίδες Ελλήνων, με ποιά «ευθύνη» υπουργών ασχολούμαστε;;;

Αφού έχει καταδειχτεί ότι οι άνθρωποι εντελώς ανεύθυνα φέρονται {ακόμα και όταν δεν κάνουν λαδιές...} για τί πράγμα συζητάμε;;;

Το κόμμα τους φροντίζουνε, τους «δικούς τους» βολεύουνε, την επανεκλογή τους επιδιώκουν, στο γλείψιμο του αρχηγού αναλώνονται για να σιγουρεύουν το πόστο τους...
Τί τα θέλουμε αυτά;;; Ας κοιτάξουμε τη δουλειά μας καλλίτερα...

Που δουλειά μας βέβαια είναι, η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ δουλειά μας είναι, πώς θα φύγουν αυτές οι βρώμες από το σβέρκο μας!
Και οι «εν ενεργεία» και οι «εν αναμονή»...

13.1.11

Για τα διόδια «ξύπνησε» και το ΠΑΜΕ τώρα...

Με την χωρίς προηγούμενο ταυτόχρονη δράση των Κινήσεων εναντίον των χαρατσιών-διοδίων της Κυριακής, που την ίδια ώρα άνοιξαν σχεδόν όλα τα διόδια του πανελλήνιου, το "σύστημα" απομύζησης των ελλήνων ταρακουνήθηκε σοβαρά.
Δεν ήθελε όμως να δείξει «επισήμως» κάτι τέτοιο. Οπότε ανάθεσε σε λακέδες-δημοσιογράφους του, χοντρομίσθαρνα όργανά του, να κάνουν, ως συνήθως, την βρώμικη δουλειά: Να δυσφημίσουν και υπονομεύσουν τις Κινήσεις που τούς τρόμαξαν.
Προθυμότατα λοιπόν κάποια «διάσημα» παπαγαλάκια έρριξαν από τις «έγκριτες» εφημερίδες τους και άλλα ΜΜΕ ομοβροντίες εναντίον των ...τζαμπατζήδων.
Περισσότερα-εκτενέστερα θα βρείτε στο γιαννιώτικο μπλογκ:
polites-vs-xaratsia.blogspot.com
και στο του Πανελλαδικού Συντονιστικού Κινήσεων Κατά των Διοδίων:
www.diodiastop.blogspot.com


Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και το «ξύπνημα» του ΠΑΜΕ {και του ΚΚΕ ...συναφώς} με εμφανή αφορμή την σύλληψη του Δήμαρχου Στυλίδας {και μέλους του νομίζω} Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος άνοιξε πέρασμα στην περιοχή Πελασγίας για να μην πληρώνουν διόδια οι κάτοικοί της για να πάνε από τα σπίτια στα κτήματά τους...
Η "αφανής" όμως αιτία είναι κατά την {σεμνή και ταπεινή πάντα...} γνώμη μου η, αναπάντεχη γι' αυτούς, τόσο πολυάνθρωπη κινητοποίηση της Κυριακής κατά των διοδίων.
Αναπάντεχη ..."εις το τετράγωνον" για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, αφού ξέρουν καλά ότι αυτές οι Κινήσεις Πολιτών είναι αυθόρμητες, δεν «καθοδηγούνται» από κανένα κόμμα, είναι "ακαπέλλωτες".
Και, ως γνωστόν «εις τους παροικούντας την Ιερουσαλήμ», το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ του δεν μετέχουν σε δράσεις που δεν μπορούν να "καπελλώσουν"...
Οπότε κήρυξαν την δικιά τους επανάσταση κατά των διοδίων, τα οποία ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξουν, ταυτόχρονα επίσης, αύριο Παρασκευή.


Δεν αμφιβάλλω για την επιτυχία ΚΑΙ αυτής της δράσης. Και είναι καλόδεχτη.
Πόσο όμως πιο καλά θα ήταν αν ήταν και "ακαπέλλωτη", όπως η προηγούμενη... 
Παλλαϊκή, όχι κομματική...